onsdag 10 september 2008

Jehri Curl Breeze



















Giorgiarapparen Jody Breeze är på gång med ett nytt album och promotar händelsen med ett mixtape som släpptes härom dagen. Jody, vars grupp Boyz N Da Hood slog igenom för ett par år sen, har tröttnat på att gruppens övriga (f.d) medlemmar; Young Jeezy och Gorilla Zoe, fått all uppmärksamhet och meddelar redan i introt att det inte hade funnits någon Young Jeezy, Gorilla Zoe eller Yung Joc heller för den delen om det inte hade varit för honom, Jody breeze.

Jag tycker personligen att det är på tiden att Jody går solo och visar de andra pajasfigurerna vem som är den tightaste rapparen från Boyz N Da Hood. Knäppa röster i all ära, ett efterblivet och grötigt flow kan vara roligt att lyssna på, men det har gått total inflation på stora, väsande karlar i sydstaterna. Kolla bara på Gucci Mane, Shawty Lo, Gorilla Zoe, Blood raw och Jeezy. Det Spelar ingen roll att "The Recession" är en grym skiva, jag pallar inte att lyssna på det där hesa raspet i mer än ett par minuter.

No more secrets är stenhård countryboygangsta och lovar gott inför det kommande albumet. Pistolskotten smattrar och Jody Breeze kastar en massa fula förolämpningar omkring sig som brukligt inför ett skivsläpp. Det blir roligt på Mr carter där han inte vill dissa Lil Wayne men menar på att han själv aldrig skulle kyssa sin egen farsa.

Ladda ett par previews här

Mixtapet kan du få tag i här

Förresten, missa inte kommentarerna på mixtapetorrents där folk ständigt förolämpar och hotar varandra till livet.

2 kommentarer:

J sa...

Haha,
Jag har missat att läsa kommentarer på mixtapetorrents annars har jag tröttnat lite på den sidan då de postar helt urskiljningslöst och bara postar allt.

Space Hogg sa...

Ja men det är ju poängen, alla mixtapes på samma ställe, sen kan man ju söka bland dem eller sortera efter stil osv. Ganska sällan jag lyssnar på mixtapes men jag går ofta in o kollar nya artister låtar osv...
Sen är ju som sagt kommentarerna och den almänna råheten alla dessa internetthugs sisemellan en liten fest i sig.