söndag 19 april 2009

Lil Boosie - Thug Passion Mixtape

















Lil Boosie - Thug Passion Mixtape - 2009

Det var bara ett par veckor sen Lil Boosie släppte sitt officiella mixtape "Superbad: The Return of Mr. Wipe Me Down", uppladdningen inför det kommande albumet "Superbad" som är planerat att släppas i sommar. Det är förmodligen en ganska osäker prognos som hänger på huruvida den nya singeln "Loose as a Goose" lyckas växa på klubbarna eller inte. Promotionvideon där Boosie svänger förvirrat med benet i något slags "Stanky Legg" manér är inte direkt övertygande.
Härom dagen dök det hursomhelst upp nytt material. "Thug Passion - The Mixtape" är inte lika styrt som "Superbad", det låter mer som en samling läckt studiomaterial och saknar alla kredits till gästartister, producenter osv. Jag läste någonstans att det här var material från Boosies nya projekt Bad Azz Ent, de har en ful myspace med lite information här.
Ljudkvaliteten och produktionerna varierar en del men"Thug Passion" känns ändå förhållandevis sammanhållen och tilltalar mig spontant mer än Superbad som, även om flera av låtarna var riktigt bra, spretade hårt åt olika håll. Slår man samman de bästa av de 40 låtar som läckt den senaste månaden så ser det hursomhelst lovande ut inför den kommande skivan.

Boosie verkar det heller inte gå någon nöd på, här är en video från förra helgen då han satte fart på 38,000 $ på wal-mart inför en lokal påskfest.



Fler bilder från Boosies barnkalas...

Inga kommentarer: