tisdag 23 september 2008

Trey Songz - Misunderstood





















Trey Songz är missförstådd, illa behandlad av sin bögiga styvfarsa, idiotiska skivbolagsmänniskor, problem med polisen och album som läggs på is. All skit avhandlas över remaken på Lil Waynes Misunderstood (Nina Simones Dont let me be misunderstood).

Riktigt så illa är det säkert inte men faktum är att det gått bra mycket sämre för Trey än tex Ne-Yo och Chris Brown som slog igenom samtidigt. Treys senaste skiva Trey Day, som kom för ett år sen ganska exakt, sålde ca 350 000 ex i USA medan Chris Browns skiva Exclusive, som kom ungefär samtidigt, sålde 2 634 000 ex worldwide. En orättvis och konstig jämförelse kanske men ur Trey´s eget perspektiv är han i alla fall rysligt underskattad.

Saken är den att Trey Songz är mycket bättre än alla andra unga RnB-sångare. Den rättmädiga innehavaren av titeln "The prince of RnB". Alla vet det och jag säger det, sen kan någon annan säga vad den vill.

Treys nästa skiva Ready skulle komma i år men lär inte dyka upp förens nästa då den inte fått något releasedatum ännu. Under tiden underhåller Trey sig själv och fansen med att spotta ur sig egna versioner på andras låtar. Jag lägger upp den senaste och ett par andra som kommit under sommaren. Jag kan även rekomendera mixtapet Diary of Songz som kom i somras och innehåller en massa av Treys remixer och gästinhopp på andras låtar, snyggt mixat utan jobbigt dj-brölande.

Trey Songz - Misunderstood
Trey Songz - Gotta believe it
Trey Songz - Cuddy Buddy

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man kan unna Trey Songz att bli förstådd, det vill ju alla. Lite deppigt att jäämföras med löjöiga artister som neyo och chris brown hela tiden
-PhileasHogg83

Anonym sa...

Jag glömde budskapet, Trey Songz är bäst!

Anonym sa...

Nice! Det är löjligt hur bra Missunderstood är!! :)

/iluvrnb